lørdag 2. oktober 2010

Klar for tynnluft og skigåing!

Er tilbake fra Os med mang ei god økt og mange artige øyeblikk i bagasjen.  Noen rolige dager venter med sommerstemning og 20 grader i Trondheim, før det braker løs på onsdag morgen!

Da vender nemlig jeg, Sondre og Haakon snuten mot sydligere strøk, nærmere bestemt Italia og Val Senales!  Forhåpentligvis får vi oppleve breen på sitt vakreste, med sol, blå himmel og blå x-tra.  Destinasjonen byr på halvannen meter snø, og med 1. økt på breen og 2.økt på barmark i dalen får vi oppleve det beste fra 2 verdener - 15 dager til ende!

Vi har gledet oss i lang tid, og endelig står vi kun få dager fra høstens råeste begivenhet.  I motsetning til landslagsløpere og andre seniorløpere reiser vi ikke på grunn av høyden, men til tross for høyden.  Vi har ingen renn i høyden å se fram mot, og vil kun få en minimal effekt treningsmessig med bare 1 opphold gjennom en sesong.  Til alle tvilere; dette blir en fantastisk opplevelse, en verdifull erfaring og en gylden mulighet for flotte treningsforhold i den verste vær- og føremessige måneden hjemme i Trondheim!

Følg med her på siden, så skal vi holde dere oppdatert med det som forhåpentligvis blir spektakulære bilder og et tonn med superlativer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar