søndag 10. oktober 2010

Livets glade dager


For andre dag på rad våknet vi i dag til lavt skydekke, lett yr og tåkete omgivelser rundt hotellet.  For andre dag på rad var Haakons treningstøy som hang ute til tørk over natta vått.  For andre dag på rad vurderte vi å utsette økta på breen.

Men for andre dag på rad marsjerte vi også taktfast til gondolen og ble møtt av blå himmel, steikende sol og yrende folkeliv oppe på breen!   Det knappe 30 sekunders lange skydekket vi passerte med gondolen var pent nødt til å vike da Egeland & kompani skulle ut på godværstrim oppe på 3000 meter.  At skiløypa er fast og fin, og at klister med dekning ”à la Eirik Engan” sitter som spiker legger ingen demper på stemninga! 

 Gutta på tur får med jevne mellomrom rapporter på at trønderværet har slått inn i hjemlandet, og Sondre sier i en uttalelse tidligere i kveld at vi ikke ofrer noe av overskuddet på å bekymre oss over det.  Det nevnte overskuddet er imidlertid på topp, noe som stadig vekk gir seg utslag i rastløse tendenser hos yngstemann mellom øktene.  Vi andre lar oss ikke affisere av den grunn, og skifter heller fra å ligge på ryggen til å ligge på magen enn å hoppe både vertikalt og horisontalt opp i både vegger og tak med Sondre!  Som en konsekvens av at dette, blir Sondre daglig tatt med ut til lufting av servicemann Frank.





1 kommentar: