torsdag 30. september 2010

Trim, trening og trivsel.

Etter tirsdagens minneverdige besøk i Dalsbygda, hvor kuene gikk gatelangs i "sentrum", har vi opprettholdt trøkket her på Os.  Iallefall noen av oss.  Unge frk. Johaug tok med seg smårollingene på en 3timers sightseeing langs mang en grusvei og sti onsdag formiddag.  Riktignok var det kun den harde kjerne bestående av Nakstad, Aagaard, Rundgreen, Skogstad, Oldervoll og undertegnede som fullførte i nogenlunde god stil, men opptil flere gjorde gode og mindre gode forsøk underveis i økta.

Vi har også vissitert et treningssenter på Røros, hvor den mindre harde kjernen fikk utfoldet seg blant 2 av de 3 t'ene i 3T - trim og trivsel.  Ergometersyklene og elipse-maskinene gikk trolig varm etter den opptil flere minutter lange økta.  Påfølgende pizza og bowling gjorde kvelden optimal, med Mathias som ukronet bowlingkonge!  Undertegnede kapret resultatlistas nest siste plass med 1 poeng til gode på dagens minst gode (mest rævva).

Pizza, bowling og brownies tok imidlertid på mer enn ønsket, og tidlig torsdag ettermiddag måtte halve reisefølget, hovedsaklig det motsatte kjønn, forlate camp Os.  Stemninga i gruppa er presset og stusselig, men vi trøstespiser både taco og sjokolademousse for å komme over kneika.  Om det var overtrening eller undertrening som førte til hjemreisen, er foreløpig noe uvisst.

 I morgen byr rulleskiløypa opp til dans, vi snakker både enkel- og dobbel-.  Hvem som er sterkest på samlingas avsluttende hardøkt kommer vi tilbake til ved neste anledning!  Før den tid;  RBK-Aris, "Dag" og Torsdag kveld fra Nydalen.   Nyt...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar