tirsdag 3. november 2009

Redusert elg i toppform dagen derpå


Etter en heftig biltur i en Saab 9000 kom Bjørseth & co fram til Bruksvallarna i går kveld.  En e-coli burger på Støren gjorde elgen fra Bratsberg bilsyk, og han tålte ikke mange svingene opp mot Haltdalen før han hang ut gjennom vinduet og kastet opp.  I dag var han derimot tilbake i godt gammelt slag, og ingen maktet å følge når han langet ut i front med hodelykta godt plantet på Bratsberglua.






Vi kan også raportere om en landslagsløper som har tatt veien til Bruksvallarna.  OL-aktuelle Vegard Dahle er på det norske landslaget for funksjonshemmede, og gjør unna verdifulle treningstimer i de svenske grensefjellene før han drar videre til Sjusjøen i slutten av måneden.  Han uttaler selv at det skal mye til hvis drømmen om OL skal ryke, og at kun et beinbrudd eller svineinfluensa kan stoppe han.  Les mer om Vegard på hjemmesiden hans HER.

Ellers står Mathias for dagens middag, og det er dessuten gledelig at han er tilbake i normal gjenge etter snart 2 måneders sykdom.  Magnus har fortsatt ikke kommet inn fra dagens andre treningsøkt, så vi andre må sette oss til bords uten stakekongen.  Kanskje er han ute å lete etter Bjørnen, men desverre for Magnus tilsier ryktene at han ikke kommer før i morgen.  Og i morgen kommer det også mer fra gjengen på Fjälltunet!


Kokk of the day - ingen ringere enn norgesmester Rundgreen.

Dagens timesanker:  Magnus - 4.35 timer

Dagens kommentar:  Didriks postulat;  "så på tv en dag, at dem blinde kan lukt koss farge ting har"...Vel, nån som kan avkreft/bekreft????

Dagens blogger:  Jørgen

Dagens nudist:  Magnus

7 kommentarer:

  1. Vente spent på flere oppdateringer fra denne spennende gjengen, koser meg med varm kakao og krem hver gang det skrives noe nytt her på juniorbloggen!

    SvarSlett
  2. Godt å sjå at Elg har fått på sæ Peak skjorta med myggnetting på skuldra!

    Men en kommentar t timesankinga:
    -Dahle må husk at jogging t å fra løypa ikke telles(15 min minus)
    -Drikkepausan telle ikke for Magnus(10 min minus)
    -Bjørseth e den eneste som får tillegg. Pga høy intensitet på langturan å effektiv gjennomføring av øktan, kan han tillat sæ sjøl å legg t nån minutt(30 min pluss!)

    SvarSlett
  3. fin opptadering! :)

    SvarSlett
  4. blir jævli overaska om ikke minst 3 skjem t jnrVM!!tren som faan!

    SvarSlett
  5. Jørgen kan nok legg te en liten time, du treng ikke å stopp klokka på flatan og i nedoverbakkan ;)

    SvarSlett
  6. typisk didrik med postulat, filosofere over livets mening..

    SvarSlett