onsdag 4. november 2009

Filmproduksjon, trening og middag med bismak


Etter ei hurtighetsøkt med trøkk - i regi av Maj Helen Nymoen i morgest, var Brevik Productions i full gang med filmproduksjon etter en sårt tiltrengt lunsj.  Mathias sto for eksepsjonell redigering, og hvis du enda ikke har sett resultatet - trykk her.

Vi ble opptat en times tid med å få opp Siljes glis, en forholdsvis ny Ford Focus fra grøfta, men var klare for økt like før fire.  Det var opptil flere hemmelighetsfulle karer uten hår på kassa som nektet å oppgi lengden på økta som skulle blåses i gang.  Det endte med en variant av intervallstart, og det var derfor spennende når lista på døra (jmfr. filmen) var ferdig signert.  Magnus gikk av med seieren knepent foran unge Brevik, som brukte dusjen på å ergre seg over de 5 minuttene det sto om.


Allerede før økta ble det ringt inn en bekymringsmeldig fra Heimdal VGS.  Ingen ringere enn Øyvind Skaanes hadde snappet opp rykter om knallharde timesankingsdueller, men det er usikkert om telefonsamtalen vil sette en effektiv stopper for hardkjøret, eller om ålbyggen vil dundre til i samme stil som for øyeblikket.


Etter at maskinen Didrik og undertegnede, anført av Rundgreen sto for gårsdagens middag, var det i kveld duket for en 4-stjerners middag halv åtte med Marius og Vegard.  Det skulle kjapt vise seg at de svenske influensainfiserte kyllinglårene ikke rakk å bli ferdigstekt til halv 8, og når de omsider, i følge Bjørseth, var klare for å inntas - kunne den vel heller tildeles nærmere 1 stjerne enn 4!  Skjerpings!!!  Da var det godt for de av oss som kunne ty til gårsdagens rester - og kjedelig for gutta som i dette øyeblikk råkjører ned de svenske skoger mot Funäsdalen for å innta kebab!  Avslutter bildeserien med røde kinn i en ellers strålende posering - snakkes i morra!




Dagens timesanker:  Magnus - 5.05 timer

Dagens kommentar: Oldervoll i kjent, selvsikker stil etter en diskusjon av Alsgaards og Estils spurt i Salt Lake City anno 2002:  "Estil hadd no værtfall itj fart når han spurta mot mæ!".  Herlig Sondre, du har fart!


Dagens blogger:  Vegard - århundrets første innlegg på bloggen sin kom i går.  

Dagens nudist:  Jørgen, kliss naken i dusjen med Bjørseth som fascinert kameramann.  I morgen starter vi i en ny industri...

4 kommentarer:

  1. jentehytta klager på navnet på sin trener. . . ,
    vi foreslår at dere dropper sorkmo . . ; ) hehe

    SvarSlett
  2. motatt - og fjernet!!! gratulerer som gift frue.

    SvarSlett
  3. Meget bra blogg dette her. Ser frem til filmen som kommer om 20min, selv om jeg er litt redd for grove scener.
    Men ro ned på timene da.. Skaanes får snart nervesammenbrudd.

    SvarSlett