lørdag 31. oktober 2009

The sky is NOT the limit

Det føltes iallefall ikke slik i dag, når vi så store deler av Sør-Trøndelag dekt av skodde under oss.  Et bilde sier som de fleste vet mer enn tusen ord - og vi burde derfor hatt med kamera, men i dag hadde vi mer enn nok med å få med oss selv opp til toppen!!



 

16 ivrige sjeler møtte fram på lørdagsøkta, noe som må sies å være veldig bra.  Desverre var det kun Audun av langdistansegutta som hadde møtt fram, noe som var litt synd.  Det hadde jo vært artig å sett bonderomantikeren, så vel som syklisten og Krogsveen fått kjørt seg litt oppgjennom lia.  Det kommer tross alt en bakke innimellom når Birken kjøres i gang i mars også......

Når man snudde hodet midtveis i draget skulle man tidvis tro at økta var et landsrenn.  Her hadde nemlig storheter i alle klasser fra og med J15 til og med 1. års senior i tillegg til en veteran på 41 møtt fram.  Store navn som Torleif Syrstad, Magnus og Anders Stensås, Per Harald og Tor Håkon Skogstad, Haakon Egeland, Didrik Tønseth, Vetle Thyli, Marius Bjørseth, Petter Skinstad, Ronny Fredrik Ansnes, Audun Thonstad og Øyvind Skaanes ville nok satt sitt preg på et nasjonalt renn også.


Dagens økt var ikke minst en naturopplevelse av de sjeldne, og når praten gikk løst etter økta kunne man høre ekkoet av Skinstad og Skaanes` sammenligninger med vakre skidestinasjoner som Val Senales og Ramsau.  Det må sies å være en god attest for potetåkeren Kvål og Vassfjellet!

Ha ei riktig god helg!!

5 kommentarer:

  1. Hvem glemte av ei swix bukse og røckl-hansker?? Jeg tok det med, så si fra den som eier det!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for ei kjempe økt! Stort å få trene med storkaran, håper det blir flere økter! :)



    Magnus

    SvarSlett
  3. En underlig rødsprengt en..
    Her er det tydelig at folg tar i! Way to go!

    SvarSlett
  4. Hei Jørgen!
    Ja, hadde litt dårlig samvittighet for ikke å få møtt opp. Ser ut som det ble en knalløkt! Lover å komme sterkere tilbake!
    -Termionator- og "Bonderomantiker"

    SvarSlett