mandag 4. januar 2010

Stafettriumf, brekt ski og fit for fight!


2009 ble rundet av med seier i den tradisjonelle Strindheimstafetten.  Grunnet snømangel ble rennet i år avviklet på Selbuskogen, hvor forholdene var optimale og deltagelsen sterk.  Ola gikk åpningsetappen i klassisk stil, mens Jørgen og Tomas trygget ledelsen inn mot mål på de avsluttende skøyteetappene.  Klæbu hang lenge med i tetkampen, men bygdas store sønn, Kenneth Flaaøien, hadde desverre ikke det lille ekstra som måtte til for å gå i fra vm-akutelle Northug - og de endte utenfor pallen.  Steinkjer Skiklubb tok 2. plassen, og Byåsen IL sikret bronsemedaljen etter 2 overbevisende sluttetapper.

I dag leser vi på langrenn.com at Tomas under gårsdagens sprint i Steinkjer brakk skia.  En uheldig episode etter et glipptakk satte kreftene i sving, og vips - så var ikke skia like hel.  Allikevel var det en topprestasjon unge Northug leverte, med sin 7. plass i prologen og 6. plass totalt.  Jaggu skal det ikke bli moro å se hva han kan utrette på Nordmarka Skiarena i Surnadal til helga.

Etter en lengre sykdomsperiode er Haakon friskmeldt, og både Ola og Jørgen viser stigende formkurve nå på nyåret.  Også Vemund, Martin Andreas, Tarjei, Ida og Marit er fit for fight fram mot helga - så nå håper vi bare kvikksølvet kryper over -18 så det kan bli renn!

Godt nyttår! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar