mandag 11. januar 2010

Avlyst, avlyst, avlyst


De siste jr. VM uttaksrennene og sesongens første Norges Cup for junior, skulle i helga gå av stabelen i Surnadal.  I naturskjønne omgivelser og med perfekte skiforhold som innebærer gode, gammeldagse løyper og trikkeskinner - lå alt til rette.  Desverre satte kuldebølgen som dominerer store deler av landet en effektiv stopper for arrangementet.

Det ble 4 forholdsvis late dager på Nord Møre.  Morgen etter morgen våknet vi og var klare for skirenn, men kun etter få minutter eller timer kom den endelige beskjeden om avlysning.  Man går fra å være langt oppe, til å bli psyket ned, noe som for mange kan være tungt.  Det var derfor godt å komme hjem å være ferdig med helga i går.  Diskusjonen om det var fornuftig å avlyse alle de 3 dagene vil nok pågå i ettertid.  Vi velger derimot å legge helga bak oss og se framover mot NC Hovden om en liten måned!!!

De VM-aktuelle utøverene fikk allikevel gått et testrenn i de varmeste partiene av løypa søndag, hvor Tomas viste god form og styrket sitt kandidatur til å få gå flere distanser under VM som arrangeres i slutten av måneden!  Uttaket kommer i morgen, følg med!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar