mandag 29. november 2010

Strindheimdominans i disse førjulstider


strindheimski.no kunne fredag melde om John Kristian Dahls seier i utklassingstil i Kuusamo og søndag om Tomas Northugs suverene innsats i helgas BUL-sprint som ble arrangert på Gålå.  En annen Strindheimløper som så definitivt leverte varene på Gålå denne helga, var juniorløper Sondre Engan.

Sondre tok en soleklar seier på 10 km klassisk etter en avslutning på løpet som det luktet svidd av.  Hovedpersonen selv bekrefter sin modererte åpning i kulda, for å skåne organismen mest mulig og unngå stive bein under den milimetertykke tightsen.  Det viste seg å være klokt, for Sondre simpelthen moste en av sine argeste konkurrenter, Even Moholt, den siste halvannen kilometeren på Gålå.

Even har tidligere, i følge sin bror, vært en såkallt julestjerne.  Nå akter han i følge sikre kilder å ta revansje på strindheimleiren når jula er over, men i og med at jula varer helt til påske tror vi det skal bli svært vanskelig å hamle opp med vår egen julestjerne - Sondre Engan!


GRATULERER!


Sondre og Jørgen på påsketur på ukjent destinasjon - høsten 2010

5 kommentarer:

  1. Det er fortsatt november :-)

    SvarSlett
  2. Ser at Sondre ble tatt av en 17-åring, lover dette godt da?

    SvarSlett
  3. når sondre blir slått av en 17 åring med topplasseringer i HL lover det vel verre for alle dere som er dårligere enn Sondre, enn Sondre selv?

    SvarSlett
  4. Lover likevel best for 17-åringen... :-)

    SvarSlett
  5. Blir det rapport fra Meråkerennet?

    SvarSlett